Lad os hjælpe med at

mele din kage...

Med solid teoretisk ballast og et indgående kendskab til bagerfaget, kan ProBager bl.a. hjælpe bagermestre med at navigere i et marked i konstant forandring.

Vi kan hjælpe med udvikling ledelse regnskab markedsføring

Lad os udvikle din forretning

Hos Pro Bager har vi udviklet og optimeret alt fra mindre firmaer, til store virksomheder og multinationale selskaber.

Med solid teoretisk ballast og et indgående kendskab til bagerfaget, kan vi hjælpe bagermestre med den overordnede navigation, i et marked i konstant forandring. Men også praktiske ting, såsom forbedringer af arbejdsgange, forhandlinger med kommune, engroskunder, leverandører og banker.

Kom på forkant

ledelse for bagermestre

De danske bagere er kendt for at bage verdens bedste brød. Vores mission er, at de også skal blive verdensmestre i ledelse.
 

Derfor har vi startet Bagermester Academy.

Ring til os på 4261 9131 eller mail til os på jac@probager.dk, hvis du vil høre mere om hvordan du kan blive en endnu bedre bagermester.

Styr din forretning

Regnskab og nøgletal

I 2018 gennemførte vi en nøgletalsanalyse af bagerbranchen for Bager og Konditormestre i Danmark (BKD). Nøgletalsanalysen viste, at bagerne betaler alt for meget for bogføring og regnskab.

Derudover viste analysen, at revisorerne mangler brancheindsigt. En statsautoriseret revisor havde for eksempel vurderet en Bager- og Konditorvirksomhed bestårende af to butikker, et komplet udstyret bageri med et nyt stort kølefrysehus til blot 180.000 kr.

Lad ProBager kigge på dit regnskab

Kend dine kunder

Opvokset i et bageri tog en Ph.d

Jacob Askham-Christensen er opvokset i et legendarisk bageri i Nr. Nebel. Han har bl.a. skrevet bogen ”Krig og Kanel” og har en Ph.D. i virksomheds-effektivisering ved Syddansk Universitet.

Jacob har desuden gennemført en omfattende nøgletalsanalyse af bagerbranchen for Bagernes Brancheforening.

Nu hjælper han bagermestre med udvikling af deres forretninger.

Markedsføring

Bagerforretningerne står overfor store udfordringer, både hvad angår hård konkurrence fra supermarkedernes bake-off, men også i forhold til markedsføring i den digitale verden. Probager kan helt konkret hjælpe din bagerforrentning med markedsførings-strategi, planlægning og eksekvering.

Jacob fra Pro Bager underviser på Institut for Marketing og Management på Syddansk Universitet, og følger forskningen tæt. Derfor ved han hvad der virker.

Kontakt os i dag

Lad ProBager give din bagerforretning et skub i den rigtige retning

Vores kompetencer kan opdeles i fire kategorier. Vi tilbyder en “all-on-one” pakke, men der er selvfølgelig også mulighed for at skræddersy en løsning, som passer på lige præcis din bagerforretning.

Udvikling
Ledelse
regnskab
Markedsføring
Skriv eller ring til Jacob fra ProBager, hvis du vil vide mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere din bagerforretning.
Ring til Jacob eller en e-mail